WAT MIJN CLIENTEN ZEGGEN

"Ik ben een aantal maanden begeleid door Dennis als Personal Trainer. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilde dit via training en voeding gaan aanpakken. Dennis is een betrokken en motiverende trainer. Een coach met de nodige humor en kennis van zaken. Mede hierdoor heb ik mijn doel behaald en kan ik iedereen aanraden om samen met Dennis te werken aan je eigen doel."

JOLANDA VEENVLIET, ZANGERES, COACH

December 2 jaar geleden ben ik lid geworden van een sportclub Groesbeek.  Zeker gezien mijn leeftijd (ik ben inmiddels 66 jaar) is het belangrijk om conditie en spierkracht op te bouwen. Na een tijdje fanatiek op alle fitnessapparaten te hebben getraind begon de verveling toe te slaan. En daar stond ineens Dennis naast mijn loopband voor een praatje. Dennis vertelde me over de boksfit lessen die hij gaf en raadde mij aan het ook eens te proberen. Dat is de beste beslissing ooit voor wat betreft sportief bezig zijn. Dennis is een geweldige trainer met aandacht voor iedereen. Mijn conditie is sterk verbeterd en ik voel me dan ook topfit. Niets is onmogelijk zolang je er maar voor gaat. Ik kan iedereen aanraden te gaan starten met sporten, maar dan wel bij Dennis. 

CORRY DE KOK, GEPENSIONEERD

Dennis is een zeer motiverend en energiek persoon. Toen ik bij Dennis begon had ik niet gedacht dat ik zou kunnen wat ik nu doe tijdens de trainingen. Dennis weet waar hij het over heeft en legt ook uit waar we aan werken. Dit alles geeft mij een extra drive om de oefening volledig en goed uit te voeren en soms toch nog net even door te gaan waar ik anders zou hebben opgegeven. 
Ik zou Dennis zeker aanraden als trainer! Een man die motiveert, kennis heeft en niet onbelangrijk een flinke dosis humor met zich meebrengt in de training.

JITSKE WIJNHOVEN-DE JONG, DOCENTE BASISONDERWIJS

Dennis is geen ‘gewone’ trainer, niet zo’n typische fitness man. Dennis is een leuke, enthousiaste trainer die je keer op keer weet uit te dagen met variatie in zijn trainingen en veel humor. Hij weet je te motiveren, kan een oefening goed uitleggen en zorgt er daardoor voor dat je je eigen grenzen durft en kunt verleggen! 

MARIET POELEN-BAKKER, MANAGER OUTBOUND LOGISTICS