top of page
11062b_d3e6c22dc4424dd8b55f0d76b9edccb2~mv2_edited.jpg

 WAT MENSEN ZEGGEN...

“Meer bewegen en minder eten”.... Mijn grote avontuur startte met mijn inschrijving bij de sportschool. Het begin was ontzettend moeilijk. Maar ik wilde na een leven lang flink overgewicht ontzettend graag weten hoe het zou zijn om eens in mijn leven een gezond gewicht te hebben. Dat is steeds mijn motivatie geweest om altijd vol te houden. Dat bewegen in de sportschool ging best goed. Maar gezonde voeding was een stuk lastiger... Dat je beter geen bakken vol chips kon eten begreep ik ook wel, maar wat zijn nu gezonde eetkeuzes? Door de enorme hoeveelheid informatie op internet zag ik door de bomen het bos niet meer.

 

Via de sportschool kwam ik terecht bij het programma van Kilos & Goals “Geen dieet maar weet wat je eet.” Hier heb ik erg veel aan gehad. Ik dacht dat bewegen belangrijk was om af te vallen, maar goede voeding is misschien nog wel belangrijker. Ik kreeg inzicht in calorieën en voedingsstoffen en het lukte gaandeweg steeds beter om gezondere eetkeuzes te maken.

Na ongeveer twee jaar had ik mijn hoofddoel bereikt en was ik 38 kilo afgevallen. Ik ging nog steeds naar de sportschool maar er was geen progressie meer en ik dreigde de motivatie te verliezen. Het werd tijd voor een nieuwe stap: een personal trainer. Vanwege de eerdere positieve ervaring dacht ik meteen aan Dennis van Kilos & Goals. Na de proefles heb ik samen met Dennis haalbare doelen geformuleerd en zijn we nu stap voor stap op weg om deze doelen te behalen.

 

Hoewel ik een beetje op keek tegen personal training geeft Dennis mij zelfvertrouwen en leert hij mij de vaardigheden om de oefeningen te doen. Dankzij de trainingen en het vertrouwen wat Dennis me geeft loop ik nu zelfs hard! Iets wat ik nooit had verwacht.

Wat ik persoonlijk heel fijn vind is dat ik niet hoef niet na te denken over welke oefeningen we gaan doen.

 

De work-outs zijn heel afwisselend waardoor ik het sporten weer leuk ben gaan vinden. Dat het trainen ook buiten in een mooi park gebeurt vind ik echt een bonuspunt. Ik train nu ook veel efficiënter en in een minimum aan tijd behaal ik een maximaal resultaat. Dennis let ook altijd erg goed op je houding, kent hij jouw kracht en weet op welke momenten hij je moet pushen of juist rustiger aan moet laten doen. Dennis motiveert mij om nieuwe, sportieve doelen te stellen en ik ben erg nieuwsgierig hoe ver ik daar in ga komen!

José-Onderneemster

Dennis is een zeer motiverend en energiek persoon. Toen ik bij Dennis begon had ik niet gedacht dat ik zou kunnen wat ik nu doe tijdens de trainingen. Dennis weet waar hij het over heeft en legt ook uit waar we aan werken. Dit alles geeft mij een extra drive om de oefening volledig en goed uit te voeren en soms toch nog net even door te gaan waar ik anders zou hebben opgegeven. Ik zou Dennis zeker aanraden als trainer! Een man die motiveert, kennis heeft en niet onbelangrijk een flinke dosis humor met zich meebrengt in de training.

Jitske- Basisschool docente

"Ik ben een aantal maanden begeleid door Dennis als mijn personal trainer. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilde dit via training en voeding gaan aanpakken. Dennis is een betrokken en motiverende trainer. Een coach met de nodige humor en kennis van zaken. Mede hierdoor heb ik mijn doel behaald en kan ik iedereen aanraden om samen met Dennis te werken aan je eigen doel."

December 2 jaar geleden ben ik lid geworden van een sportclub Groesbeek.  Zeker gezien mijn leeftijd (ik ben inmiddels 66 jaar) is het belangrijk om conditie en spierkracht op te bouwen. Na een tijdje fanatiek op alle fitnessapparaten te hebben getraind begon de verveling toe te slaan. En daar stond ineens Dennis naast mijn loopband voor een praatje. Dennis vertelde me over de boksfit lessen die hij gaf en raadde mij aan het ook eens te proberen. Dat is de beste beslissing ooit voor wat betreft sportief bezig zijn. Dennis is een geweldige trainer met aandacht voor iedereen. Mijn conditie is sterk verbeterd en ik voel me dan ook topfit. Niets is onmogelijk zolang je er maar voor gaat. Ik kan iedereen aanraden te gaan starten met sporten, maar dan wel bij Dennis. 

Corry- Gepensioneerd

Jolanda-Zangeres en coach

bottom of page