top of page
IMG_4601_edited.jpg

MENTAAL ÉN FYSIEK STERKER DOOR DE OBSTAKELS TE OVERWINNEN!

Wat gaan we doen?

 

Nou jij gaat het vooral doen en ik help je met alle kennis en kunde die ik heb. Ik bereid je verantwoord en op een doordachte manier voor op een Strong Viking obstacle run van 13km of 19km in Wijchen op 19 april 2023.

13km? of 19km zelfs!? Kan ik dat wel?? Jazeker want ik ga jou helpen met alles wat ik weet.

 

Overwin jezelf en verleg je grenzen!

Het hebben van een doel om naar toe te werken maakt het sporten zoveel leuker en effectiever. Onbewust verleg je je grenzen en wordt je fitter, sterker en ontwikkel je vaardigheden die nooit gedacht te zullen hebben!! En ook nog eens in een leuke motiverende kleine groep.

"Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg"

Ben jij niet zo happy met je gewicht, je fitheid, het gebrek aan focus in je leven? Het hebben van een sportief doel gaat je enorm helpen. Het helpt je om eindelijk eens die progressie te boeken. Eindelijk eens wél je dagelijkse voeding op orde te krijgen. Of het helpt je om iets te doen wat cool lijkt, maar wat je stiekem best eng vindt.

Ik help je er naartoe!!

Zoals je waarschijnlijk als wist heb ik inmiddels wat ervaring met sportieve uitdagingen. Ik liep tientallen obstacle runs waaronder een Iron Viking van maar liefst 53km... 

Inmiddels weet ik hoe dit soort dingen werken. Door wetenschappelijke kennis maar ook door dingen verkeerd te doen en er van te leren.

Als deze kennis zet ik in jouw te helpen in de voorbereiding op de run van je leven!!

Wat krijg je?

  • Trainingen om op een eigen tijd en plaats te doen samen met een trainingsbuddy

  • Voedingsadvies

  • 6 trainingen van een uur op zondagen van 11.00 tot 12.00 op een binnen lokatie in Groesbeek waarin je skills leert die je nodig zal hebben zoals:

-Jezelf kunnen optrekken

-Ergens effectief overheen klimmen

-Touwklimmen

-Touw zwaaien

 

Wat kost het?

 

Dit trainingsprogramma van 3 maanden kost je slechts 42,50 euro per maand. Je kan het bedrag ook ineens voldoen; je betaald dan slechts 120 euro. 

Hebben we een groep van meer dan 10 personen bij elkaar dan krijgen we ieder ook 20 euro korting op de tickets.

En nu?

Meld je aan door onder op de knop te klikken en ik regel de rest voor je.

bottom of page